Završene su Sportske igre članova Zagrebačke udruge geodeta 2019.

Ispis

Poštovane kolegice i poštovani kolege,

Završene su ovogodišnje „Sportske igre članova Zagrebačke udruge geodeta 2019.“ na kojem je sudjelovalo pedesetak članica i članova udruge. Natjecanje je održano u dvorani za tjelesni odgoj „Graditeljske tehničke škole“ Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 17.  Pored već tradicionalnih Turnira u malom nogometu "Zagrebački geodeti 2019." koji se je održao 24. veljače 2019. i 3. ožujka 2019. te Turnira u pikadu "Zagrebački geodeti 2019." ove godine održan je i Turnir u beli "Zagrebački geodeti 2019." Natjecanje u pikadu i beli održano je 3. ožujka 2019.
Na turniru u malom nogometu sudjelovalo je šest momčadi - članova naše Udruge (47 nogometaša):
  1. Državna geodetska uprava SU+PUK Zagreb
  2. Geodetska škola Zagreb
  3. Geodetski fakultet Zagreb
  4. Gradski ured za katastar i geodetske poslove Zagreb
  5. Zavod za fotogrametriju Zagreb
  6. Geodetika Zagreb
Pobjednik Turnira u malom nogometu je već treću godinu zaredom - momčad Geodetske škole Zagreb, a za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je Nikola Gunjević (član momčadi Zavoda za fotogrametriju) koji je skupio 17 bodova (u privitku su rezultati, konačan plasman i poredak za najkorisnijeg igrača turnira).
Pobjednica Turnira u pikadu u ženskoj konkurenciji je Matija Franić, pobjednik u muškoj konkurenciji je Igor Vilus, a pobjednici u konkurenciji mješovitih parova su Jadranka Vilus i Igor Vilus (u privitku su rezultati natjecanja i konačan plasman).
Višnja Franković i Helena Štimac pobjednice su Turnira u beli na kojem je sudjelovalo tri para (u privitku su rezultati natjecanja i konačan plasman).
Podjela prijelaznog pehara pobjedniku i priznanja malonogometnim ekipama, te priznanja pobjednicima u pikadu i beli održala se 3. ožujka 2019. nakon završetka turnira na druženju igrača, organizatora i navijača u prostorijama Geodetske škole Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 15.
 
Molim sve natjecatelje koji imaju dobre fotografije s ovih natjecanja i druženja da se jave i pošalju ih na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Srdačan pozdrav,
Bruno Pacadi, dipl. ing. geod.
Predsjednik Zagrebačke uduruge geodeta