Predavanja u organizaciji Istarske udruge geodeta, Poreč, 06.12.2019.

Ispis
Predavanja u organizaciji Istarske udruga geodeta za Program stručnog usavršavanja HKOIG održati će se 06. prosinca 2019. godine. Predavanja se održavaju u Valamar hotelu Diamant u Poreču i počinju u 15.00 sati, prema sljedećem rasporedu:
  • 15.00-16.30 Razvoj višenamjenskog sustava upravljanja zemljištem, predavač prof. dr. sc. Miodrag Roić
  • 16.45-18.15 Novosti iz zakonske regulative - Postupno osnivanje katastra nekretnina, predavač Antonio Šustić, dipl. ing. geod.

Kotizacije za predavanja iznose:

  • 500,00 kuna za obveznike sa statusom ovlaštenih inženjera geodezije (400,00 za članove Udruge geodeta IŽ) i
  • 350,00 kuna za osobe sa statusom suradnika i stručnih suradnika ovlaštenog inženjera geodezije (250,00 za članove Udruge geodeta IŽ).

Cijene za članove udruge geodeta Istarske županije podrazumijevaju da je za tekuću godinu plaćena članarina. Sudjelovanje (prisustvovanje) na predavanjima se prema Programu stručnog usavršavanja Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije vrednuje sa 2 (dva) akademska sata iz područja Regulatorne izobrazbe i 2 (dva) akademska sata iz područja Stručnih geodetskih poslova za tehničke i druge potrebe.

Predavanja su sastavni dio programa povodom održavanja sjednice skupštine udruge, o čemu se više može saznati iz niže priloženog obrasca službenog poziva.
 
Preuzmite poziv.
Preuzmite obrazac za prijavu.
Hrvatsko geodetsko društvo