INGEO&SIG2020 – virtualna konferencija, 22-23.10.2020. – konačni program

Ispis

Organizatori 8. međunarodne konferencije o inženjerskoj geodeziji i 4. međunarodnog simpozija o inženjerskoj geodeziji – INGEO&SIG2020 koja se trebala održati u hotelu Palace, Dubrovnik od 1. do 4. travnja 2020. odlučili su organizirati virtualnu konferenciju od 22. do 23. listopada 2020. Konferencija je uvrštena u Program stručnog usavršavanja HKOIG. Sukladno Programu sudionicima konferencije dodijeliti će se 20 ak. sati iz područja 1, 2 i 3. Stručna ekskurzija na gradilište Pelješkog mosta neće se održati. 

Konačni program konferencije pogledajte OVDJE ili dolje u nastavku.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 750,00 kn (PDV uključen). Prijavite se OVDJE.

Konferenciju organizira Hrvatsko geodetsko društvo u organizaciji s Geodetskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Slovačkim tehničkim Sveučilištem u Bratislavi (Građevinskim fakultetom, Zavodom za geodeziju), pod pokroviteljstvom Međunarodne udruge geodeta FIG, FIG komisije 6.

Organizatori su donjeli ovakvu odluku zbog trenutne situacije vezane za COVID-19 te svih preventivnih mjera i mjera ograničenja koja su već i biti će na snazi u sljedećim mjesecima. Moramo djelovati u interesu zdravlja, što je najvažnije. Hvala na razumijevanju!

Hrvatsko geodetsko društvo