VI. Hrvatski Kongres o Katastru i Land Administration Domain Model 2018 radionica, 11.-14. travanj 2018., Zagreb.

Ispis

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatsko geodetsko društvo (FIG član), u suradnji sa Državnom geodetskom upravom (FIG pridruženi član), Geodetskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu (FIG akademski član), TU Delft i Katastrom Nizozemska (FIG pridruženi član) organizira Međunarodnu konferenciju VI. Hrvatski kongres o katastru (Upravljanje zemljištem, globalizacija i integracija) i Land Administration Domain Model 2018 radionicu (VI.HKK&LADM2018) pod pokroviteljstvom Međunarodne udruge geodeta (FIG), Komisija 7 – Katastar i upravljanje zemljištem. Kongres će se održati u Zagrebu od 11. do 14. travnja 2018. godine u Hotelu Antunović. 

Teme: Upravljanje zemljištem – globalizacija i integracija; Reforme katastra, Infrastrukture upravljanja zemljištem, Višedimenzionalni katastri, Uređenje zemljišta, Održive zemljišne politike.

Rok za prijavu sažetaka je produljen do 10. studenog 2017. Svi radovi moraju biti predani putem EasyChair online sustava. Informacije o predaji radova su dostupne na web stranicama konferencije.

Za detaljnije informacije koje se odnose i na LADM2018 radionicu koja će se održati zajedno sa Kongresom, detaljan pregled tema konferencije i pozvanih predavanja, predaju radova, registraciju, kao i važne datume i informacije o mjestu održavanja, molimo Vas da pogledate priložen poziv za pisanje radova i web stranice Konferencije.

Više: http://www.geof.unizg.hr/VIHKKLADM2018/

Poziv za pisanje radova.

Oznake: , ,