Poziv na sudjelovanje u istraživanju Geodetskog fakulteta

Ispis

Poštovane/i kolegice i kolege,

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Vas poziva kao bivše studenti/ce na sudjelovanje u istraživanju koje provodi Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Geodetskog fakulteta, s ciljem unaprjeđenja studija i nastavnih aktivnosti usmjerenih na stjecanje znanja i vještina potrebnih za uspješan rad u praksi. Anketa se provodi za magistre/ice inženjere/ke geodezije i geoinformatike koji su završili diplomski studij od 2010. 

Svaki Vaš odgovor nam je važan te može upozoriti na eventualne nedostatke u nastavi i studijskom programu, kao i pridonijeti njihovom poboljšanju. Stoga Vas molimo da Vaši odgovori budu iskreni i objektivni. Anketa je u potpunosti anonimna. Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom, dobivene podatke koristit će isključivo kao skup podataka za statističku obradu i donošenje zaključaka i preporuka.

Bit ćemo Vam iznimno zahvalni na suradnji i ispunjavanju anketnog upitnika koji je dostupan na sljedećoj poveznici: http://limesurvey.srce.hr/352585?lang=hr. Vrijeme potrebno za ispunjavanje ankete je procijenjeno na 5 minuta i bit će otvorena do 31. siječnja 2018. godine. Unaprijed zahvaljujemo što ćete izdvojiti vrijeme za popunjavanje anketnog upitnika!

Povjerenstvo za upravljanje kvalitetom Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Oznake: